Måltidsmöten

Skapa bättre relationer

Alla förstår vikten av att äta för att orka.
Att kunna ha tankeskärpa i möten beror ofta på hur man har ätit eller i värsta fall om man har ätit. Att börja ett möte där man riskerar att få deltagare som inte är fokuserade eller saknar energi kan vara bortkastad tid och kan stjälpa den mest kassaskåpssäkra affären.

Det många inte tänker på är att måltiden är ett ypperligt tillfälle att skapa eller odla relationer.

Vi har olika alternativ som stärker din framgång oavsett om det är ett intern möte med personalen eller om det är i representationssammanhang i ett kundmöte.

Ge oss förutsättningarna så hjälper vi er med vår kompetens att lyckas med ert möte.

Frukostmöte

Att bli inbjuden till frukostmöte är alltid uppskattat. Hos oss finns möjligheten att njuta av vår härliga hotellfrukost medan morgonens agenda avhandlas. Utnyttja tiden effektivt och få en energifylld start på dagen!

Deltagarna väljer själva från hotellets frukostbuffé som står uppdukad.

Vi vet att den mest uppskattade drycken är nybryggt kaffe och har därför laddat med termosar på borden.

Lunchmöte

Att kombinera ert möte i samband lunchen kan vara både tidsbesparande och trevligt.
Vi vill tipsa om att skapa en agenda som är lite luftig och tål en god portion av ouppmärksamhet då själva måltiden naturligt tar sin plats.

Vi har matsalar som är lämpliga för olika typer av möten, behövs någon form av teknik eller är mötets karaktär lämplig för runda bords samtal?

Ge oss förutsättningarna och delge era målsättningar så bidrar vi med vår kompetens och erfarenhet för att ni ska få ett så lyckat möte som möjligt.

Skicka er förfrågan