Välkomponerade menyer skapade med fingertoppskänsla

Bruksmajorsmenyerna
Middagar utöver det vanliga
Bruksmajorsmeny 1
Förrätt/ Starter
Rödingtartar med yozu, vinägerflarn, gravad och rökt äggula, löjrom, friterad kapris och picklad rädisa
Tartar of char with yozu, vinegar flakes, pickled and smoked egg yolk, fish roe, fried capers and pickled radish
Varmrätt/ Main Course
Kalventrecote med smörad kalvfond, potatiskaka smaksatt med ramslök, vår primörer och parmesankräm
Entrecote of veal with buttered veal stock, potato cake flavored with spring onions, early vegetables and Parmesan cream
Dessert/ Dessert
Vitchoklad med inkokt rabarber, rabarbersorbet, halloncoulis, maräng, och rostad sockerkaka
White chocolate with sugar infused rhubarb, rhubarb sorbet, raspberry coulis, meringue, and toasted sponge cake
Bruksmajorsmeny 2
Förrätt/ Starter
Krispigt långbakad lammbog med ramslökskräm, inkokt sparris och friterad persiljerot
Crispy slow baked leg of lamb with spring onion cream, cooked asparagus and fried parsley root
Varmrätt/ Main course
Halstrad hjälmargös med nässelsås, sparris, svartrot, svartkål, potatispuré med vrångebäckost
Grilled pikeperch served with nettle sauce, asparagus, black radish, black cabbage, potato puree and Vrångebäck cheese
Dessert/ Dessert
Mjölkchokladbavaroise med hasselnöt, cognac och chokladsorbet
Milk chocolate bavaroise with hazelnut, cognac and chocolate sorbet
Boka bord på telefon 0586 – 24 63 00