Bruksmajorsmenyerna

Middagar utöver det vanliga

Välkomponerade menyer skapade med fingertoppskänsla

Bruksmajorsmeny 1

Förrätt/ Starter

Rimmad pilgrimsmussla med picklad gurka, krasseemulsion, potatisskum, friterad potatis och senapsfrön
Lightly salted scallop with pickled cucumber, cress emulsion, mashed potatoes, fried potatoes and mustard seeds

Varmrätt/ Main Course

Hjortytterfilé med rostade betor, rökt svampsky, svampfylld kroppkaka
Fillet of deer with roasted beets, smoked mushroom sauce, mushroom filed swedish dumplings

Dessert/ Dessert

Bakad choklad med björnbär- och färskostglass, kolakräm med rostad mandelmassa
Baked chocolate with blackberry and cream cheese ice-cream, caramel cream with roasted almond paste

Bruksmajorsmeny 2

Förrätt/ Starter

Sojagravad biff med jordärtskockschips, picklad svamp, rödbetskräm
Soy grilled steak with beetroot chips, pickled mushrooms, beetroot cream

Varmrätt/ Main course

Halstrad skreitorsk med smörbakad scharlottenlök, champagnesås och rostad dillolja , ostgratinerat potatisstomp
Grilled cod with butter baked shallots, champagne sauce and roasted dill oil, cheese gratin potato mash

Dessert/ Dessert

Champagnemousse med brynt smörkaka och päronglass
Champagne mousse with browned butter cake and pear ice-cream

Boka gärna bord på telefon 0586 – 24 63 00