Bruksmajorsmenyerna

Middagar utöver det vanliga

Välkomponerade menyer skapade med fingertoppskänsla

Bruksmajorsmeny 1

Förrätt/ Starter

Skaldjurssoppa med fisk och skaldjursterrin, syrade grönsaker och dillkräm
Shellfish soup with a fish and shellfish tureen, pickled vegetables and a dill cream

Varmrätt/ Main Course

Älginnerfilé med potatiskaka, gräddig enbärssås, grönkål, karameliserad steklök och kantareller
Tenderloin of elk with a potato cake, creamy juniper sauce, green kale, caramelized onions and chanterelles

Dessert/ Dessert

Kardemummabrulée med äppelsorbet, ingefärsdrömmar och kanelsmul
Cardamom brulée with apple sorbet, ginger shortbread and cinnamon crumble

Bruksmajorsmeny 2

Förrätt/ Starter

Gravat rådjur med tranbärschutney, smörstekta skogssvamp, rotfruktschips och cheddarkräm
Cured fillet of roe deer with a cranberry chutney, butter fried assorted mushrooms, root vegetable chips and cheddar cheese cream

Varmrätt/ Main course

Piggvar med smörbakad potatisfondant, Sandefjordssås toppad med örter och stenbitsrom
Fillet of turbot wite butterbaked potato fondant, Sandefjord sause topped with herbs and limb fish roe

Dessert/ Dessert

Havtornsmousse med mörk choklad, apelsinsorbet och kanderad apelsin
Sea buckthorn mousse with dark chocolate, orange sorbet and candied