Välkomponerade menyer skapade med fingertoppskänsla

Bruksmajorsmenyerna
Middagar utöver det vanliga
Bruksmajorsmeny 1
Förrätt/ Starter
Rimmad pilgrimsmussla med picklad gurka, krasseemulsion, potatisskum, friterad potatis och senapsfrön
Lightly salted scallop with pickled cucumber, cress emulsion, mashed potatoes, fried potatoes and mustard seeds
Varmrätt/ Main Course
Hjortytterfilé med rostade betor, rökt svampsky, svampfylld kroppkaka
Fillet of deer with roasted beets, smoked mushroom sauce, mushroom filed swedish dumplings
Dessert/ Dessert
Bakad choklad med björnbär- och färskostglass, kolakräm med rostad mandelmassa
Baked chocolate with blackberry and cream cheese ice-cream, caramel cream with roasted almond paste
Bruksmajorsmeny 2
Förrätt/ Starter
Sojagravad biff med jordärtskockschips, picklad svamp, rödbetskräm
Soy grilled steak with beetroot chips, pickled mushrooms, beetroot cream
Varmrätt/ Main course
Halstrad skreitorsk med smörbakad scharlottenlök, champagnesås och rostad dillolja , ostgratinerat potatisstomp
Grilled cod with butter baked shallots, champagne sauce and roasted dill oil, cheese gratin potato mash
Dessert/ Dessert
Champagnemousse med brynt smörkaka och päronglass
Champagne mousse with browned butter cake and pear ice-cream
Boka gärna bord på telefon 0586 – 24 63 00