Din varukorg är för närvarande tom!
Bruksmajorsmenyerna
Middagar utöver det vanliga
Välkomponerade menyer skapade med fingertoppskänsla
Bruksmajorsmeny måndagar
Förrätt/ Starter
Löjrom med friterad potatis smaksatt med dill, potatisskum,
rågbröd och vinägerpulver
Fish roe with fried potatoes flavoured with dill, potato foam,
rye bread and vinegar powder
Varmrätt/ Main Course
Rensarv med rotselleripuré, svampkrokett, kräm på kål,
viltsky med mild kaffesmak
Reindeer with celeriac puree, mushroom croquette, creamed cabbage,
venison sauce with a mild coffee flavour
Dessert/ Dessert
Hallon bavaroise med citronmaräng och lakritsglass
Raspberry bavaroise with lemon meringue and licorice ice cream
Bruksmajorsmeny tisdagar
Förrätt/ Starter
Blåmusselsoppa med halstrad pilgrimsmussla, sojapärlor och purjolök
Blue mussel soup with seared scallop, soy pearls and leek
Varmrätt/ Main course
Grillad oxfilé med potatiskaka, friterad palsternacka, rödvinssås
smaksatt med märg, sotade lökar
Grilled fillet of beef with potato cake, fried parsnip, red wine sauce
flavored with marrow and smoked onions
Dessert/ Dessert
Havtorn- och apelsinsorbet med kaffecrumble, mjölkchoklad,
hasselnötter och brynt smör
Sea buckthorn and orange sorbet with coffee crumble, milk chocolate,
hazelnuts and browned butter
Bruksmajorsmeny onsdagar
Förrätt/ Starter
Tartar på hjort, jordärtskocka samt tryffelkräm, svampbuljong och syltad rättika
fylld med ingefära och friterad skivling
Venison tartare, artichoke and truffle cream, mushroom broth and pickled radish
stuffed with ginger and fried mushrooms
Varmrätt/ Main Course
Skreitorsk, potatiskaka med skaldjur, örter, smörskum och hummerolja
Cod, potato cake with shellfish, herbs, butter foam and a lobster oil
Dessert/ Dessert
Blodapelsin och yuzucurd med italiensk maräng,
mördegsflarn och persikosorbét
Blood orange and yuzu curd with Italian meringue,
shortcrust pastry and peach sorbet
Bruksmajorsmeny torsdagar
Förrätt/ Starter
Kallrökt, lättbakad röding med syrad grädde, riven pepparrot,
forellrom och surdegsflarn
Lightly baked cold smoked char served with sour cream, grated horseradish,
trout roe and sourdough biscuit
Varmrätt/ Main Course
Pärlhöna med smörad hönsbuljong smaksatt med sherry, ugnsbakad morot,
friterad svartkål och svamprisotto
Guinea fowl with buttered chicken broth flavored with sherry, oven baked carrots
and deep fried black cabbage, served with a mushroom risotto
Dessert/ Dessert
Vit chokladsufflé med passionsfruktsglass och salt kolasås
White chocolate soufflé with passion fruit ice-cream and salted caramel sauce
Boka bord på telefon 0586 – 24 63 00