Toppmöten.
Och toppenmöten

Mötet mellan människor är själva kärnan i Bofors Hotel.  Vår existens handlar om just detta och att skapa goda relationer. Oavsett om det är möten, konferenser eller utbildningar är det viktigt att allting fungerar. Nyckeln till framgång är ofta att vi får ta del av förutsättningarna och bidra med vår kompetens i planeringen.

Gör en förfrågan i kontaktformuläret nedan, så hjälps vi åt att planera ert nästa möte.

Kontakt

Jenny Nordqvist • Commercial Manager • Telefon: 0586 – 24 63 54 • jenny.nordqvist@boforshotel.se

Möten i världsklass

Vi har lång erfarenhet av att skapa fantastiska möten, såväl i stor som liten skala. Utöver rätt lokaler, utrustning och service vet vi att en viktig del för att lyckas är inramningen. Låt oss planera tillsammans så skapar vi de bästa förutsättningarna oavsett om det gäller affärer, utbildning eller ett möte med styrelsen. 

Lokaler för viktiga beslut

Vi har fem stycken möteslokaler med plats för 2 – 100 personer.

 

Våra möteslokaler

Möten & måltider

Frukostmöte, lunchmöte eller i samband med en fika.
Vissa möten gör sig bättre i samband med en måltid.

Fyll på med energi

Personalmöte, kundmöte eller bjud in till ett seminarium för presumtiva kunder. Anledningarna till att träffas kan vara många och att göra det i samband med en måltid gör det hela mer energifyllt.

Måltidsmöten

Lämna invanda mönster och tänk i nya banor

Plats för nytänkande

Lämna kontoret och firmans konferenslokaler och ge utrymme för samtalet, nya tankar och idéer. Det händer något i de personliga mötena och med energierna när man gör ett miljöombyte.

Nya mötesmiljöer

Knappfors Gård

För en lantlig och rustik upplevelse finns Knappfors Gård med anor från 1700-talet. Här finns tre salonger och tre matsalar i klassisk stil, med egen brygga vid Timsälvens kant. Beroende på arrangemangets karaktär kan Bergsmansgården husera sällskap upp till 65 personer.
Konferenslokalen rymmer 10 personer. I naturreservatet som ligger bara 500 meter från Knappfors Gård finns det fina promenadstigar utefter sjön Alkvetterns strand.

Gården ligger cirka 15 km från Bofors Hotel. Vi hjälper gärna till med att ordna transport.

Knappfors gård

Distans- och hybridmöten

Behovet att kunna mötas på distans är större än någonsin. Utifrån era behov gällande teknisk utrustning kan vi skräddarsy en lösning för att mötesdeltagare även ska kunna delta från en annan plats.

Försändelser

Behöver ni skicka oss material i förväg? Ange både mottagarnamn och konferensnamnet!
Bofors Hotel, Hyttåsvägen 12, 691 80 KARLSKOGA

Aktiviteter

Lyckade möten handlar om mer än bara arbete. Genom nära samarbete med lokala aktörer kan vi skräddarsy en helhetslösning som både rymmer arbetsro och rekreation.

Aktiviteter

Kontakt

Jenny Nordqvist • Commercial Manager • Telefon: 0586 – 24 63 54 • jenny.nordqvist@boforshotel.se