Jobba på Bofors Hotel

Värdskap i världsklass

Att leverera värdskap i världsklass har varit vår mission i århundranden. Det är i omtanken och servicen vi gör skillnad och då är rätt medarbetare avgörande för att klara uppdraget.

Är du en av våra nya medarbetare?

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 34 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet.

Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av ett hjärtligt, tryggt och professionellt omhändertagande av våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen.

Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Kvalificerad Innesäljare & Mötesbokare

Vår verksamhet växer och vi utökar därför med ytterligare en ny roll.
På Bofors Hotel bedriver vi en förstklassig hotell-, mötes och restaurangverksamhet.
Primärt jobbar vi i tätt samarbete med våra ägare samt andra verksamheter i regionen som befinner sig på en global marknad och ofta är kopplade till försvarsindustrin.

Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår verksamhet är en del i ett större sammanhang där de internationella och kvalificerade affärerna är tongivande.
Relationer, kommunikation och att leva i en tät kundsymbios är nyckeln till vår framgång.

Vi är ett team med laganda, hjärtlighet och mycket glädje i det vardagliga arbetet. Professionalism och god intuitiv förmåga gör att vi är skickliga på att prestera en högkvalitativ leverans och möta högt ställda förväntningar. Vi är stolta över det vi gör och för betydelsen vår verksamhet har i den internationella kontexten.

Ny roll

Innesäljare & Mötesbokare

OM TJÄNSTEN
I huvudsak jobbar du med innesälj & bokning för möten, konferenser och utbildningar via telefon och e-post. Som en viktig del i uppgiften ingår att möta beställare och kursledare på hotellet för att skapa relationer till våra kunder.
I ditt dagliga arbete har du ett tätt samarbete med vår Commercial Manager. Vi arbetar i Spectra vilket i sin tur är kopplat till OTA via Rate Tiger. I arbetsuppgifterna ingår Revenue Management för hotellet i segmentet affärslogi.

Du är en del i vårt team i avdelningen Hotell & Möten och rapporterar till vår Hotel Manager. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga och praktiska sysslor i vår hotellreception och Bistro som är förlagt i schemat.

Kompetens & Kvalifikationer

VEM ÄR DU
Du är energirik, positiv och du har ett stort driv för att göra goda affärer. Vi lägger vikt vid att du är självgående men även att du kan samarbeta i grupp. Du har goda sociala färdigheter och kundmöten är naturligt i din roll.
Tjänsten kräver att du är drivande samt tar både ett kollektivt och eget  ansvar i vår leverans. Du är van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service.

För att kunna förstå det sammanhang vår verksamhet befinner sig i är du till naturen intresserad av och följer aktivt nyheter samt händelseutvecklingen i vår omvärld.
Att ha ett medvetet säkerhetstänk och ett proaktivt förhållningssätt är nödvändigt ställt i relation till de kunder och gäster vi arbetar tätt tillsammans med.

KVALIFIKATIONER
God struktur och administrativ fallenhet är en grundförutsättning för att lyckas i rollen. Tillika är det avgörande att du har en god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Du har en dokumenterad erfarenhet av att göra affärer, ett skarpt analytiskt sinne och förmåga till att se i olika perspektiv.

Det är meriterande om du har erfarenhet från hotellverksamhet och har arbetat med innesälj och mötesbokning i några år. Ett extra plus är om du har relevant utbildning för arbetet.

Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
Du har B-körkort och ett krav är svenskt medborgarskap.

En del i teamet

ANSTÄLLNING
Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.
Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men vanligtvis har vi stängt under sommaren och storhelger.
Denna roll är primärt schemalagd till kontorstid på vardagar men som en del i teamet så förekommer andra arbetstider under hela veckan, inklusive helger och morgon såväl som kväll.

TILLTRÄDE
Omgående eller efter överenskommelse.

ARBETSTID / VARAKTIGHET
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

LÖN
Månadslön. Kollektivavtal finns.

KONTAKTPERSON
Hotelldirektör Göran Beck 073-861 14 40
goran.beck@boforshotel.se

Löpande

Rekryteringsprocess

SÄKERHETSPRÖVNING
Säkerhetsprövning är ett viktigt steg i slutskedet av vår rekryteringsprocess.

Vi utför en så kallad säkerhetsprövningsintervju. I den kan det komma att beröra dina personliga förhållanden. Detta är nödvändigt för att ta reda på om det kan finnas risk för dubbla lojaliteter, intressekonflikter eller andra förhållanden som kan göra dig mer sårbar för påtryckningar. Exempel på områden som kan komma att diskuteras är: umgänge, ekonomi, utlandsresor, fritidsintressen, missbruksproblematik, kriminalitet och personliga egenskaper.

Du har inga anmärkningar i Brotts- och belastningsregistret samt du har inga pågående ärenden hos kronofogden. Dessa förhållanden ska kunna verifieras på begäran.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Tjänsten kan komma att tillsättas omgående och vi har ingen sista dag för ansökningar, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ANSÖKAN
Du gör din ansökan via e-post till
goran.beck@boforshotel.se

ÖVRIGT 
Var beredd att på begäran lämna referenser från tidigare arbetsplatser.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Goda Restaurangupplevelser

Nu söker vi en nya medarbetare till våra team i såväl Restaurangen som köket .

FAST 100%

Kock

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som kock innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som kock i varmköket men skift/arbetsuppgifter sker även i kallskänk/bageri.

Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren, julen och andra storhelger.

VEM SÖKER VI?

Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.

Vi ser att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före. För att du ska trivas är du en lagspelare och vill bidra till utveckling tillsammans med det övriga teamet och alla medarbetare i hotellet.

FAST 100%

Servitör / Servitris

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som Servitör/Servitris i Restaurang och bar samt hantering av Catering till företag.

VEM SÖKER VI?
Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för serviceyrket och måltidsupplevelser.
För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Det mest utmärkande för Bofors Hotel är mötet med våra gäster och vårt värdskap, vilket innebär att du brinner för att skapa ett gott värdskap, tycker om social interaktion och kundbemötande.
Det är viktigt att du trivs i en miljö där du ofta ställs inför olika typer av utmaningar med en förväntan på högklassig service.

Du erbjuds ansvarsfulla uppdrag med hög grad av stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare på Bofors Hotel samverkar du för att nå värdskap i världsklass. Därav ser vi att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven servitör/servitris som kan planera och ligga steget före. Vardagen består av ett högt tryck och tempoväxling, vilket är något du tycker om och klarar av att hantera.

En dokumenterad kunskap om Vin/Dryck samt Bar är meriterande.

SÖK REDAN IDAG

Kontakt och ansökan

GÄLLER FÖR BÅDA TJÄNSTERNA;
KOCK SAMT SERVITÖR/SERVITRIS

TILLTRÄDE
Omgående eller efter överenskommelse.

ARBETSTID / VARAKTIGHET
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

LÖN
månadslön, kollektivavtal finns.

KRAV
Du hanterar svenska flytande i både tal och skrift samt engelska i tal.
B-körkort och svenskt medborgarskap krävs.

SÄKERHETSPRÖVNING
Säkerhetsprövning är ett viktigt steg i slutskedet av vår rekryteringsprocess.

Vi utför en så kallad säkerhetsprövningsintervju. I den kan det komma att beröra dina personliga förhållanden. Detta är nödvändigt för att ta reda på om det kan finnas risk för dubbla lojaliteter, intressekonflikter eller andra förhållanden som kan göra dig mer sårbar för påtryckningar. Exempel på områden som kan komma att diskuteras är: umgänge, ekonomi, utlandsresor, fritidsintressen, missbruksproblematik, kriminalitet och personliga egenskaper.

Du har inga anmärkningar i Brotts- och belastningsregistret samt du har inga pågående ärenden hos kronofogden. Dessa förhållanden ska kunna verifieras på begäran.

KONTAKTPERSON & ANSÖKAN
Thomas Fellebro, Food & Beverage Manager
Telefon 0586-24 63 19

Ansökan sker via e-post thomas.fellebro@boforshotel.se

Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående och vi har ingen sista dag för ansökningar, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Extrapersonal kök & Restaurang

Vi går en spännande och intensiv säsong till mötes och söker extrapersonal till Kök & Restaurang

Extra vid behov

Kock/Kallskänka

Vi söker extra Kock/Kallskänk. Det gäller sedvanliga göromål i kök och kallskänk för dygnets alla måltider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Meriterande är om du har B-körkort.

SÄKERHETSPRÖVNING
Säkerhetsprövning är ett viktigt steg i slutskedet av vår rekryteringsprocess.

Vi utför en så kallad säkerhetsprövningsintervju. I den kan det komma att beröra dina personliga förhållanden. Detta är nödvändigt för att ta reda på om det kan finnas risk för dubbla lojaliteter, intressekonflikter eller andra förhållanden som kan göra dig mer sårbar för påtryckningar. Exempel på områden som kan komma att diskuteras är: umgänge, ekonomi, utlandsresor, fritidsintressen, missbruksproblematik, kriminalitet och personliga egenskaper.

Du har inga anmärkningar i Brotts- och belastningsregistret samt du har inga pågående ärenden hos kronofogden. Dessa förhållanden ska kunna verifieras på begäran.

Extra vid behov

Serveringspersonal

Vi söker extra serveringspersonal. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

SÄKERHETSPRÖVNING
Säkerhetsprövning är ett viktigt steg i slutskedet av vår rekryteringsprocess.

Vi utför en så kallad säkerhetsprövningsintervju. I den kan det komma att beröra dina personliga förhållanden. Detta är nödvändigt för att ta reda på om det kan finnas risk för dubbla lojaliteter, intressekonflikter eller andra förhållanden som kan göra dig mer sårbar för påtryckningar. Exempel på områden som kan komma att diskuteras är: umgänge, ekonomi, utlandsresor, fritidsintressen, missbruksproblematik, kriminalitet och personliga egenskaper.

Du har inga anmärkningar i Brotts- och belastningsregistret samt du har inga pågående ärenden hos kronofogden. Dessa förhållanden ska kunna verifieras på begäran.

Gemensamt för tjänsterna

Kontakt & ansökan

Gällande extrapersonal till Kök & Restaurang
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning.
Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet.
Vi har stor efterfrågan och det finns goda möjligheter för extraarbete.

KONTAKT & ANSÖKAN
Thomas Fellebro, Food & Beverage Manager
Telefon 0586-24 63 19
Ansökan sker via e-post thomas.fellebro@boforshotel.se

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in en

Intresseanmälan

Vår verksamhet går för högtryck och vi ser en stabilitet i affärerna på flera års sikt. Vi växer kontinuerligt och gör allt med eftertanke för att vår verksamhet ska vara hållbar och relevant över tid.

Det innebär att vi står med ett återkommande rekryteringsbehov och vill du ligga steget före så skicka in en intresseanmälan även om vi inte har någon tjänst vakant utlyst.

Varmt välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar vad du vill arbeta med och ett CV till vår hotelldirektör Göran Beck på e-post  goran.beck@boforshotel.se