Jobba på Bofors Hotel

Värdskap i världsklass

Att leverera värdskap i världsklass har varit vår mission i århundranden. Det är i omtanken och servicen vi gör skillnad och då är rätt medarbetare avgörande för att klara uppdraget.

Är du en av våra nya medarbetare?

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 35 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet.

Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av ett hjärtligt, tryggt och professionellt omhändertagande av våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen.

Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Extrapersonal kök & Restaurang

Vi går en spännande och intensiv höst till mötes och söker extrapersonal till Kök & Restaurang

Extra vid behov

Kock/Kallskänka

Vi söker kock/Kallskänk till höstsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål i kök/kallskänk för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Meriterande är om du har B-körkort.

Extra vid behov

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal till höstsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

 

Gemensamt för tjänsterna

Kontakt & ansökan

Gällande extrapersonal till Kök & Restaurang
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning.
Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet.
Vi har stor efterfrågan och det finns goda möjligheter för extraarbete.

Kontakt & ansökan
Thomas Fellebro, Food & Beverage Manager
Telefon 0586-24 63 19
Ansökan sker via e-post thomas.fellebro@boforshotel.se

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in en

Intresseanmälan

Vår verksamhet går för högtryck och vi ser en stabilitet i affärerna på mycket lång sikt. Vi växer kontinuerligt och gör allt med eftertanke för att vår verksamhet ska vara hållbar och relevant över tid.

Det innebär att vi står med ett återkommande rekryteringsbehov och vill du ligga steget före så skicka in en intresseanmälan även om vi inte har någon tjänst vakant utlyst.

 

Varmt välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar vad du vill arbeta med och ett CV till vår hotelldirektör Göran Beck på e-post  goran.beck@boforshotel.se