Jobba på Bofors Hotel

Värdskap i världsklass

Att leverera värdskap i världsklass har varit vår mission i århundranden. Det är i omtanken och servicen vi gör skillnad och då är rätt medarbetare avgörande för att klara uppdraget.

Är du en av våra nya medarbetare?

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 35 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet.

Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av ett hjärtligt, tryggt och professionellt omhändertagande av våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen.

Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Hotel Manager

Nu söker vi en medarbetare i en ledande befattning

Om tjänsten

Hotel Manager

Du är ansvarig chef för avdelningen Hotell & Möten där du planerar och operativt deltar i den dagliga driften. I arbetsuppgifterna ingår upprättande, genomförande och uppföljning av rutiner.
Du kommer att arbeta både administrativt samt operativt där arbetstiden är delvis schemalagd i hotellreceptionen. Detta innefattar vanligtvis vardagar inom tidsspannet kl. 07.00 – 21.00 men det kommer även förekomma helgarbete. Det är viktigt att du själv kan se behovet av när du behöver finnas på plats. Att hoppa in akut vid sjukdom eller frånvaro ska kännas som en självklar del av arbetet.

I en tillvaro där omvärlden ständigt förändras är det naturligt för dig att leda avdelningens utveckling, både på operativ och taktisk nivå. Stundtals krävs det att du som chef och ledare även har en förmåga att röra dig på en strategisk nivå. I ansvarsområdet förväntas du ha kontakten med kunder, leverantörer samt kolleger och kommunikationen dessa emellan. Och självklart är det naturligt att du har ett intresse för att göra affärer.

Vi söker

En ledare med energi

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är lösningsorienterad och brinner för värdskap, förstklassig service och långsiktiga relationer. Du är en trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa och du är kommunikativ och coachande i ditt sätt.

Du stöttar dina medarbetare i deras arbete och där du själv är prestigelös och van att kavla upp armarna och hugga i när så krävs. Vi letar efter en stark karaktär till tjänsten som har sprudlande energi.

Vidare trivs du med att vara ansiktet utåt och att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Det är din personlighet, självmedvetenhet, drivkraft och vilja som kommer att vara avgörande.

Du erbjuds

Ansvar och inflytande

Du har en roll där du är en del av verksamhetens ledare och beslutsfattare. Du kommer samarbeta tätt i arbetet med ett glatt och drivet team av ledare; avdelningschefen för Kök & Restaurang, den kommersiella chefen samt vår operativt ansvarige för driftstödet.

I ditt team har du professionella, serviceinriktade och positiva medarbetare som sköter hotellfrukost, Dagens Lunch i Bistron, konferensservice och hotellreceptionen.

Vårt hotell- och lokalstäd sköts av extern leverantör och här ansvarar du för att den vardagliga kommunikationen sköts samt du är hotellets representant i uppföljning av kvalité och månadsavstämningar.

I övergripande frågor och beslut arbetar du och rapporterar till Hotelldirektören.

Sök idag

Kontakt & ansökan

Gällande Hotel Manager
Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men företrädesvis måndag till fredag. Normalt har vi stängt under sommaren, julen och andra storhelger.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: månadslön, kollektivavtal finns.
Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
B-körkort krävs.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande och anställning görs så snart som möjligt. Därför kan processen avslutas utan vidare varsel.

Kontakt & ansökan
Göran Beck, Hotelldirektör
Telefon 0586-24 63 14

Ansökan sker via e-post goran.beck@boforshotel.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Extrapersonal kök & Restaurang

Vi går en spännande och intensiv vinter/vår till mötes och söker extrapersonal till Kök & Restaurang

Extra vid behov

Kock/Kallskänka

Vi söker kock/Kallskänk till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål i kök/kallskänk för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Meriterande är om du har B-körkort.

Extra vid behov

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

 

Gemensamt för tjänsterna

Kontakt & ansökan

Gällande extrapersonal till Kök & Restaurang
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning.
Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet.
Vi har stor efterfrågan och det finns goda möjligheter för extraarbete.

Kontakt & ansökan
Thomas Fellebro, Food & Beverage Manager
Telefon 0586-24 63 19
Ansökan sker via e-post thomas.fellebro@boforshotel.se

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!