Stanna på topp

Bofors Hotel är hotellet för dig med höga krav. Här bor du i generösa rum med alla moderna bekvämligheter, inramad i klassisk elegans. Hos oss är det lätt att trivas, oavsett om du laddar inför ett viktigt affärsmöte eller för en privat vistelse.

Boka rum

Våra rum

I eller utanför jobbet, ensam eller i sällskap med andra. Oavsett ditt ärende erbjuder vi en lugn fristad för såväl avkoppling som arbetsfokus. Samtliga rum erbjuder generösa ytor med mycket tanke bakom varje inredningsdetalj.

Våning 4

2019 öppnade vi upp ett helt nytt våningsplan där rummen har takfönster. Välkommen upp!

Läs mer

Enkelrum

Perfekt för dig som reser ensam och är ute efter ett bekvämt och stilrent boende. I våra enkelrum finner ni generösa 140 cm sängar.

Dubbelrum

Rymligt, bekvämt och vackert inrett – våra dubbelrum är idealiska för paret på resande fot eller kollegorna som delar rum. De båda sängarna på 105 cm går att ställa isär om så önskas.

Svit

Vårt lyxigaste alternativ med både sovrum samt sällskapsytor. I våra sviter finns kontinentalsängar på 210×210 cm.

Bofors Hotel är hotellet för dig med höga krav. Här bor du i generösa rum med alla moderna bekvämligheter, inramad i klassisk elegans. Hos oss är det lätt att trivas, oavsett om du laddar inför ett viktigt affärsmöte eller tar en härlig minisemester.

Boka rum