Dagens Lunch i Bistron
Serveras måndag till fredag
20 mars- 24 mars
Måndag
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Tisdag
Kalvfärsbiffar, råstekt potatis, timjansky och kapriskräm
Onsdag
Pestobakad kycklingfilé, tomatsås och buljongkokt ris (N)
Torsdag
Viltskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon
Fredag
Fläskschnitzel, stekt potatis, rödvinssås och bearnaise (G)
Veckans vegetariska
Gnocchi med bakad kål, svartkål, hasselnötter och brynt smör
(G, N, L)
Veckans fisk
Lime-och chilimarinerade fiskspett, chilimajonnäs, rostade grönsaker och couscous (G)
Veckans sallad
Sallad Nicoise med tonfisk
Vår lunch serveras på tallrik med sallad, smör, hembakat bröd,
måltidsdryck samt kaffe & kaka
Med reservation för eventuella ändringar.