Veckans luncher

Dagens Lunch i Bistron
Serveras måndag till fredag

20 mars- 24 mars

Måndag
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Tisdag
Kalvfärsbiffar, råstekt potatis, timjansky och kapriskräm

Onsdag
Pestobakad kycklingfilé, tomatsås och buljongkokt ris (N)

Torsdag
Viltskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon

Fredag
Fläskschnitzel, stekt potatis, rödvinssås och bearnaise (G)

Veckans vegetariska
Gnocchi med bakad kål, svartkål, hasselnötter och brynt smör
(G, N, L)

Veckans fisk
Lime-och chilimarinerade fiskspett, chilimajonnäs, rostade grönsaker och couscous (G)

Veckans sallad

Sallad Nicoise med tonfisk

Vår lunch serveras på tallrik med sallad, smör, hembakat bröd,
måltidsdryck samt kaffe & kaka

Med reservation för eventuella ändringar.

Diplomatlunch i Restaurangen
Serveras måndag till fredag

20- 24 mars
Reservera bord på telefon 0586-24 63 00


Måndag
Rödvinsbräserad älgbog med rostade rotfrukter och sidfläsk
Dessert
Messmörspannacotta med myltade hjortron

Tisdag

Fiskgryta med fänkål och saffransaioli
Dessert
Blåbärscheesecake

Onsdag
Viltfärsbiff med Svampsås, lingonchutney och rostad potatis
Dessert
Bärpaj med vaniljsås

Torsdag
Rödvinsbräserad älgbog med rostade rotfrukter och sidfläsk
Dessert
Messmörspannacotta med myltade hjortron

Fredag

Fiskgryta med fänkål och saffransaioli
Dessert
Blåbärscheesecake

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Direktionslunch i Restaurangen

Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.

Med guldkant

Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.

Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.

Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00

Nobelservisen

Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.