Veckans luncher

Måndag 16 juni

Serveras på Buffé

Raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon (G)
149 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Smörstekt gnocchi med spenat och broccoli, tomatsås och riven parmesan (G)

159 kronor

Fisk serverad på tallrik

Halstrad torsk med färskpotatis, sparris, knipplök och brynt smör
165 kronor

Sallad serverad på tallrik

Grekisk sallad med friterad fetaost och marinerade oliver (G)
159 kronor

Tisdag 17 juni

Serveras på Buffé

Örtiga nötfärsbiffar med citron och paprika, tzatziki, rödvinssky och rostad potatis (G)
155 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk tikka masala med ris, haloumi, blomkål och picklade tomater
159 kronor

Fisk serverad på tallrik

Halstrad torsk med färskpotatis, sparris, knipplök och brynt smör
165 kronor

Sallad serverad på tallrik

Grekisk sallad med friterad fetaost och marinerade oliver (G)
159 kronor

Onsdag 18 juni

Serveras på Buffé

Coq au vin på kycklingfilé med varmrökt sidfläsk, syltlök och potatispuré
155 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Smörstekt gnocchi med spenat och broccoli, tomatsås och riven parmesan (G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik

  Halstrad torsk med färskpotatis, sparris, knipplök och brynt smör
165 kronor

Sallad serverad på tallrik

Grekisk sallad med friterad fetaost och marinerade oliver (G)
159 kronor

Torsdag 19 juni

Serveras på buffé
Äppelmarinerad pluma med klyftpotatis, chilibearnaise och äppelchutney
149 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk tikka masala med ris, haloumi, blomkål och picklade tomater
159 kronor

Fisk serverad på tallrik

Halstrad torsk med färskpotatis, sparris, knipplök och brynt smör
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Grekisk sallad med friterad fetaost och marinerade oliver (G)
159 kronor

Fredag 20 juni
Stängt

Lunch serveras i vår Bistro måndag – fredag klockan 11:30-13:00
Rätten som serveras på buffé inkluderar salladsbuffé, smör och hembakat bröd.

I alla rätter ingår måltidsdryck samt kaffe & kaka.

Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter,
Med reservation för eventuella ändringar eller felskrivningar.

 

DIPLOMATLUNCH

Måndag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar

Tisdag
Halstrad lax med dillstuvad kulpotatis och syrad fänkålssallad
Rabarberpaj med champagnekräm

Onsdag
Biff a la Lindström på högrevsfärs med potatispuré och rödvinssky
Limecheescake med jordgubbscurd

Torsdag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar

 

Fredag

Midsommarafton Stängt

Direktionslunch i Restaurangen

Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.

Med guldkant

Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.

Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.

Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00

Nobelservisen

Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.