Your cart is currently empty!
Veckans luncher
Lunchmeny i vår Bistro
Måndag 13 januari
Serveras på Buffé
Gulaschgryta med ris och vispad crème fraiche
149 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker(G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor
Tisdag 14 januari
Serveras på Buffé
Pannbiff med löksky, rostad timjanpotatis och rårörda lingon (G)
155 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk lasagne med tryffelaioli (G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor
Onsdag 15 januari
Serveras på Buffé
Kokospanerad kyckling med söt syrlig sås, stekt ris och rostade grönsaker (G)
159 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker (G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor
Torsdag 16 januari
Serveras på Buffé
Porterstek med potatisgratäng och rödvinssås (G)
155 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk lasagne med tryffelaioli (G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver, riven parmesan (G)
159 kronor
Fredag 17 januari
Serveras på Buffé
Panko panerad fläskschnitzel med klyftpotatis, ärtor och bearnaisesås (G)
145 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker (G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor
Lunch serveras i vår Bistro måndag – fredag klockan 11:30-13:00
Rätten som serveras på buffé inkluderar salladsbuffé, smör och hembakat bröd.
I alla rätter ingår måltidsdryck samt kaffe & kaka.
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter,
Med reservation för eventuella ändringar eller felskrivningar.
Diplomatlunch i Restaurangen
Serveras måndag till fredag
13-17 januari
Reservera bord på telefon 0586-24 63 00
Måndag
Boeuf bourguignon med picklad lök, parmesan och potatispuré
Dessert
Passionsfruktspaj
Tisdag
Smörstekt sejrygg med Sandefjordsås dillslungad potatis
Dessert
Citruspannacotta
Onsdag
Grillad flankstek med klyftpotatis, dragonsmör och rödvinssås
Dessert
Bakad choklad
Torsdag
Boeuf bourguignon med picklad lök, parmesan och potatispuré
Dessert
Passionsfruktspaj
Fredag
Smörstekt sejrygg med Sandefjordsås dillslungad potatis
Dessert
Citruspannacotta
Med reservation för eventuella ändringar.
Direktionslunch i Restaurangen
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.
Med guldkant
Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.
Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.
Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00
Nobelservisen
Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.