Your cart is currently empty!

Veckans luncher
Måndag 28 april
Serveras på Buffé
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G)
149 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Örtiga bönbiffar med tzatziki och grönsaksris
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Halstrad lax med citronkräm, rostad potatis och primörer
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Fransk primörpotatissallad med marinerad rostbiff och kapriskräm
159 kronor
Tisdag 29 april
Serveras på Buffé
Pannbiff med kokt potatis, stekt lök och löksky (G)
155 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Heta majsbollar med rostade grönsaker, örtdressing och klyftpotatis (G)
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Halstrad lax med citronkräm, rostad potatis och primörer
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Fransk primörpotatissallad med marinerad rostbiff och kapriskräm
159 kronor
Onsdag 30 april
Serveras på Buffé
Tomat och mozzarellaöverbakad kycklingfilé med rostad potatis och dragonsås
159 kronor
Vegetariskt serverad på tallrik
Grillad chevré med rostade betor, spetskål, balsamico och fikonmarmelad
159 kronor
Fisk serverad på tallrik
Halstrad lax med citronkräm, rostad potatis och primörer
165 kronor
Sallad serverad på tallrik
Fransk primörpotatissallad med marinerad rostbiff och kapriskräm
159 kronor
Torsdag 1 maj
Stängt
Fredag 2 maj
Stängt
Lunch serveras i vår Bistro måndag – fredag klockan 11:30-13:00
Rätten som serveras på buffé inkluderar salladsbuffé, smör och hembakat bröd.
I alla rätter ingår måltidsdryck samt kaffe & kaka.
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter,
Med reservation för eventuella ändringar eller felskrivningar.
Direktionslunch i Restaurangen
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.
Med guldkant
Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.
Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.
Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00
Nobelservisen
Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.