Din varukorg är för närvarande tom!
Veckans luncher
Dagens Lunch i Bistron
Serveras måndag till fredag
18 mars till 22 mars, 2024
Måndag
Skinkstek med kokt kulpotatis, gräddsås och äppelchutney
Tisdag
Pannbiff med löksky, lingon och potatispuré (G)
Onsdag
Ört–och vitlöksbakad kycklingfilé med klyftpotatis, fetaostkräm och rödvinssky
Torsdag
Lasagne med mozzarella och tryffelaioli (G)
Fredag
Honung och chiliglaserad fläskytterfilé med rostad kulpotatis och chilibearnaise
Veckans vegetariska
Gnocchi med grillad spetskål, svamp, brynt smör och rostade hasselnötter (G, N)
Veckans fisk
”Fish and chips” med klyftpotatis, ärtpuré och aioli (G)
Veckans sallad
Sallad med pulled pork, picklad lök, avokado och chilimajonnäs
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter
Med reservation för eventuella ändringar
25 mars till 28 mars, 2024
Måndag
Het korvstroganoff med chorizo, ris, saltgurka
och crème fraiche
Tisdag
Kalvfärsbiffar med potatisgratäng och örtig rödvinssås (G)
Onsdag
Ostpanerad kyckling med råstekt potatis och tomatsås (G)
Torsdag
Lågtemperad pluma med pepparsås, klyftpotatis och tomatchutney
Fredag
Stängt
Veckans vegetariska
Sparrisrisotto med grillad halloumi och balsamicoreduktion
Veckans fisk
Krämig fisk och skaldjurspasta (G)
Veckans sallad
Glasnudelsallad med kyckling, soja-och chilimajonnäs samt rostade sesamfrön
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter
Med reservation för eventuella ändringar
18 mars till 22 mars, 2024
Måndag
Kalvytterfilé med gräddkokt kål, pepparsky och parmesanpotatis
Dessert
Hallon och svartpeppar med vit chokladkräm
Tisdag
Laxwallenbergare med ärtor, potatispuré, pepparrot och skirat smör
Dessert
Karamelliserad chokladmousse
Onsdag
Majskyckling med kycklingveluté smörrostad potatis och rödvinsbakad lök
Dessert
Körsbärsbrulée
Torsdag
Kalvytterfilé med gräddkokt kål, pepparsky och parmesanpotatis
Dessert
Hallon och svartpeppar med vit chokladkräm
Fredag
Laxwallenbergare med ärtor, potatispuré, pepparrot och skirat smör
Dessert
Karamelliserad chokladmousse
Med reservation för eventuella ändringar
25 mars till 28 mars, 2024
Måndag
Kalvfärsköttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré
Dessert
Passionsfruktscheesecake
Tisdag
Lättrökt regnbåge med syrade grönsaker och dillstuvad potatis
Dessert
Citronglass med nougat
Onsdag
Långbakat lammlägg med smörad skysås, rostade rotfrukter och puré på bondböna
Dessert
Kolapannacotta med bärkompott och rostade nötter
Torsdag
Kalvfärsköttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré
Dessert
Passionsfruktscheesecake
Fredag
Stängt under Påsken
Med reservation för eventuella ändringar
Direktionslunch i Restaurangen
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.
Med guldkant
Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.
Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.
Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00
Nobelservisen
Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.