Veckans luncher

Lunchmeny i vår Bistro

Måndag 13 januari

Serveras på Buffé

Gulaschgryta med ris och vispad crème fraiche
149 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker(G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor

Tisdag 14 januari

Serveras på Buffé
Pannbiff med löksky, rostad timjanpotatis och rårörda lingon (G)
155 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk lasagne med tryffelaioli (G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor

Onsdag 15 januari

Serveras på Buffé

Kokospanerad kyckling med söt syrlig sås, stekt ris och rostade grönsaker (G)
159 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker (G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor

Torsdag 16 januari

Serveras på Buffé

Porterstek med potatisgratäng och rödvinssås (G)
155 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Vegetarisk lasagne med tryffelaioli (G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade

 tomater, oliver, riven parmesan (G)
159 kronor

Fredag 17 januari

Serveras på Buffé

Panko panerad fläskschnitzel med klyftpotatis, ärtor och bearnaisesås (G)
145 kronor

Vegetariskt serverad på tallrik
Majsbollar med jalapeño, paprikakräm, klyftpotatis och rostade grönsaker (G)
159 kronor

Fisk serverad på tallrik
Krämig fiskgryta med smörbakad fänkål och citronkräm
165 kronor

Sallad serverad på tallrik
Kycklingsallad med örtmarinerad bulgur, soltorkade
tomater, oliver och riven parmesan (G)
159 kronor

Lunch serveras i vår Bistro måndag – fredag klockan 11:30-13:00
Rätten som serveras på buffé inkluderar salladsbuffé, smör och hembakat bröd.

I alla rätter ingår måltidsdryck samt kaffe & kaka.

Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter,
Med reservation för eventuella ändringar eller felskrivningar.

Diplomatlunch i Restaurangen
Serveras måndag till fredag

13-17 januari
Reservera bord på telefon 0586-24 63 00


Måndag
Boeuf bourguignon med picklad lök, parmesan och potatispuré

Dessert
Passionsfruktspaj

Tisdag

Smörstekt sejrygg med Sandefjordsås dillslungad potatis
Dessert
Citruspannacotta

Onsdag
Grillad flankstek med klyftpotatis, dragonsmör och rödvinssås

Dessert
Bakad choklad

Torsdag
Boeuf bourguignon med picklad lök, parmesan och potatispuré

Dessert
Passionsfruktspaj

Fredag
Smörstekt sejrygg med Sandefjordsås dillslungad potatis
Dessert
Citruspannacotta

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Direktionslunch i Restaurangen

Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.

Med guldkant

Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.

Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.

Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00

Nobelservisen

Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.