Din varukorg är för närvarande tom!
Veckans luncher
Dagens Lunch i Bistron
Serveras måndag till fredag
15 april-19 april, 2024
Måndag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G)
Tisdag
Nötfärsbiffar med kokt potatis, löksky och pressgurka (G)
Onsdag
Dragonkyckling med stekt potatis och grönsaker
Torsdag
Nattbakad fläskkarré med äppelcidersås, rostad kulpotatis och äppelmos
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, lingon och skirat smör (G)
Veckans vegetariska
Honungsbakad chevré med rostade primörer och rödvinsreduktion
Veckans fisk
Lime och chilimarinerade fiskspett med klyftpotatis och limeaioli
Veckans sallad
Lufttorkad skinka med honungsmelon, couscous
och örtdressing (G)
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter
Med reservation för eventuella ändringar
22 april till 26 april, 2024
Måndag
Isterband med dillstuvad potatis och senapskräm
alt. Kalvstek med gräddsås (G)
Tisdag
Örtiga köttbullar i tomatsås med risoni (G)
Onsdag
Kycklingfilé med krämig soja-och chilisås, ris och rostade grönsaker
Torsdag
Fläskschnitzel med rostad kulpotatis, rödvinssås och
dragonsmör (G)
Fredag
Nattbakad högrev med krämig majs, barbecuesås och vitlöksrostad klyftpotatis
Veckans vegetariska
Sötpotatisbiffar med ramslök, barbecue och klyftpotatis
Veckans fisk
Lättrökt makrill med citronaioli och dillkokt potatis
Veckans sallad
Cobbsallad-kyckling, bacon, ägg, tomater, majs, mögelost, avokado och grönsallad
Maträtter markerade med G innehåller gluten, L innehåller laktos, M innehåller mandel och N innehåller nötter
Med reservation för eventuella ändringar
15 april till 19 april, 2024
Måndag
Pluma med chipotlemajonnäs, saltrostad kulpotatis och
tomater med picklade jalapeños
Dessert
Bärcheesecake
Tisdag
Grillad Lax med ört kräm och ljummen primörsallad smaksatt med dill och citron
Dessert
Vit chokladpannacotta med rabarber
Onsdag
Kalvfärsbiffar med pepparsky, ramslökskräm och krossad potatis
Dessert
Chokladfondant med vaniljglass
Torsdag
Pluma med chipotlemajonnäs, saltrostad kulpotatis och
tomater med picklade jalapeños
Dessert
Bärcheesecake
Fredag
Grillad Lax med ört kräm och ljummen primörsallad smaksatt med dill och citron
Dessert
Vit chokladpannacotta med rabarber
Med reservation för eventuella ändringar
22 april till 26 april, 2024
Måndag
Lågtempererad ryggbiff med klyftpotatis, chimichurri och primörer
Dessert
Rulltårta med råkräm och färska bär
Tisdag
Ugnsbakad torsk med musselsås, fänkål, picklad gurka och dillolja
Dessert
Chokladterrine med bär
Onsdag
Biff a la Lindström med örtsmör, rödvinssås och Potatispuré
Dessert
Smördegstartelett med vaniljkräm och halloncurd
Torsdag
Lågtempurerad ryggbiff med klyftpotatis, chimichurri och primörer
Dessert
Rulltårta med råkräm och färska bär
Fredag
Ugnsbakad torsk med musselsås, fänkål, picklad gurka och dillolja
Dessert
Chokladterrine med bär
Med reservation för eventuella ändringar
Direktionslunch i Restaurangen
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.
Med guldkant
Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.
Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.
Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00
Nobelservisen
Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.