Veckans luncher

Bistron är stängd för säsongen.

Välkomna tillbaka 11 augusti

Måndag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar

Tisdag
Halstrad lax med dillstuvad kulpotatis och syrad fänkålssallad
Rabarberpaj med champagnekräm

Onsdag
Biff a la Lindström på högrevsfärs med potatispuré och rödvinssky
Limecheescake med jordgubbscurd

Torsdag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar

Fredag
Halstrad lax med dillstuvad kulpotatis och syrad fänkålssallad
Rabarberpaj med champagnekräm

Direktionslunch i Restaurangen

Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.

Med guldkant

Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.

Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.

Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00

Nobelservisen

Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.