Your cart is currently empty!

Veckans luncher
Bistron är stängd för säsongen.
Välkomna tillbaka 11 augusti
Måndag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar
Tisdag
Halstrad lax med dillstuvad kulpotatis och syrad fänkålssallad
Rabarberpaj med champagnekräm
Onsdag
Biff a la Lindström på högrevsfärs med potatispuré och rödvinssky
Limecheescake med jordgubbscurd
Torsdag
Långbakad kotlettrad från Grevbäck med pepparsky, ramslöksemulsion och saltrostad kulpotatis
Chokladmousse kanderade mandlar
Fredag
Halstrad lax med dillstuvad kulpotatis och syrad fänkålssallad
Rabarberpaj med champagnekräm
Direktionslunch i Restaurangen
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Oavsett om det är en viktig representation, ett födelsedagsfirande eller att ni kommer för den goda upplevelsen så är detta något utöver det vanliga.
Med guldkant
Här bjuds en 3-rätterslunch och kaffet serverat vid bordet. En avskild sittning; chambre séparée. Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för den bästa smakupplevelsen.
Detta är lunchen för dig som vill ge er tillställning en exklusiv inramning.
Förboka ert arrangemang på telefon 0586-24 63 00
Nobelservisen
Nobelservisen är en festservis i skapad av Karin Björquist och Gunnar Cyrén till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991 som används på Nobelbanketten. Servisen belönades med Utmärkt svensk form 1992.