Vi söker kallskänka / kock

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 36 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet. Vi är mycket stolta över såväl vårt varumärke som vår leverans och eftersträvar stor professionalism i allt vi gör.

 

Kallskänka / Kock till Bofors Hotel

Vill du vara del av en verksamhet som brinner för värdskap i världsklass?
På Bofors Hotel bedriver vi en förstklassig hotell- och restaurangverksamhet i ett tätt samarbete med våra ägare samt andra verksamheter i regionen som befinner sig både på en lokal och global marknad. Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vi utökar vår verksamhet och söker nu en Kallskänka / kock till vårt kök. Vill du vara med att utveckla Bofors Hotel att nå ännu högre höjder, kan detta vara en roll för dig.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som kallskänka/bageri men arbetspass sker även i varmköket.

Vem söker vi?
Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Det mest utmärkande för Bofors Hotel är mötet med våra gäster och vårt värdskap, vilket innebär att du brinner för att skapa ett gott värdskap, tycker om social interaktion och kundbemötande. Det är viktigt att du trivs i en miljö där du ofta ställs inför olika typer av utmaningar med en förväntan på högklassig service.

Du erbjuds ansvarsfulla uppdrag med hög grad av stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare på Bofors Hotel samverkar du för att nå värdskap i världsklass. Därav ser vi att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före. Vardagen består av ett högt tryck och tempoväxling, vilket är något du tycker om och klarar av att hantera.
Vår kultur präglas av hjärtligt, tryggt och professionellt bemötande mot våra gäster. Vi får oftast uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen och det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel. 

Övrigt:
Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren och storhelger.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: månadslön, kollektivavtal finns.
Du hanterar svenska flytande i både tal och skrift och engelska i tal.
B-körkort krävs.

Ansökan:
Kontaktperson
Mat & Dryckesansvarig Thomas Fellebro 073-861 14 02
thomas.fellebro@boforshotel.se
Ansökan sker via e-post.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande och anställning görs så snart som möjligt. Därför kan processen avslutas utan vidare varsel.

Visa gärna dina erfarenheter genom dokumentation av menyer du har arbetat med på tidigare restauranger. 
Var beredd att på begäran lämna referenser från tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!